joi, 18 noiembrie 2010

Holiday Drawing Contest - Mai multe informati

Hey, se pare ca desi a trecut doar o zi de la inceputul concursului echipa Pandanda a primit deja niste desene, exista unele foarte frumoase, unele dinre desene au venit cu tot cu niste intrebari despre concurs si au fost unele desene care nu au respectat regulamentul, asa ca Henry sa hotarat sa ne dea mai multe detali despre concurs

  • Imaginile pot fi despre orice vacanta, dar cel mai bine ar fi daca ar fi despre vacanta dintre noiembrie si decembrie.
  • Puteti trimite cate desene doriti din ambele categori dar veti castiga o singura data.
  • Toate desenele trebuie sa fie 100% creatia voastra, care trebuie facuta fie cu mouse-ul fie cu creion, culori sau creioane colorate, nu sunt acceptate pozele facute in Pandanda chiar daca sunt editate.
  • Trimite numele panda-ului tau cu tot cu desen.
  • Asigurativa ca parinti vostri stiu ca ati trimis desenul cu tot cu emeil-ul la care este inregistrat panda-ul dumneavoastra deoarece aceea este adresa pe care va va fi trimis Gift Certificate-ul daca veti castiga.
Sar putea ca desenul pe care il trimiti sa fie cel mai bun desen de pana acum, dar oricat ar fi daca nu respectati reguluile veti fi descalificati.

Henry

Salutari,
Astazi am avut o surpriza speciala , neasteptata : a venit Henry . Am reusit sa fac cateva poze cu el .
                               Priviti-le :
 
Henry prinde iepuri

Dupa cum vedeti Henry a venit cu dragonasul sau , Pheonix

Henry la inghetata

Cred ca stiati toti ca Henry adora inghetata de menta

Acesta este pleycardul lui Henry


Ador vestimentatia lui

Reguli Chat

Reguli Chat

Translate: